Visionen för studentboendet

Vår vision är att du som student i Ryttargården ska få delta i en gemenskap, vara med i olika aktiviteter och uppleva en närhet till de människor som bor och verkar här. Drömmen är att studentboendet ska få består av många sociala och gemensamma ytor. Tänk om det skulle finnas en takterrass för utehäng, en generös grillplats på innergården och myshörna att samlas vid under mörka vinterkvällar. Eftersom det finns planer på att bygga ett nytt café med lunchrestaurang i Ryttargårdskyrkan, finns möjlighet att studera i varierade miljöer.

Då visionen är att många olika människor bor och verkar i Ryttargården, kommer det att finnas många tillfällen för att bygga nya relationer. För dig som student finns det ett antal sociala aktiviteter som församlingen erbjuder för unga vuxna, exempelvis gudstjänst, ungdomsfika och temakvällar som “Gud, teologi och pizza”.

Det praktiska

Många små lägenheter med eget badrum och enklare kök - så att du kan studera i lugn och ro, utan att boendet ska kosta hela studielånet. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.