Om du är intresserad av att bo i Ryttargården kan du anmäla ditt intresse för en hyresrätt eller bostadsrätt genom att mejla oss på intresseanmalan@ryttargarden.se

Du kan även skriva ut sidan intresseanmälan, fylla i den och skicka med vanlig post till Ryttargården, Djurgårdsgatan 97, 582 29 Linköping.

  • När du har anmält intresse för lägenhet får du fortlöpande information om hur byggprojektet utvecklas. 
  • Du måste förnya din anmälan efter 12 månader. Se till att vi har aktuella kontaktuppgifter.  
  • Din intresseanmälan innebär att vi kommer att informera om när bostadsrätterna kommer ut till försäljning. Information om hyresrätterna får du när den planeringen är klar. 
  • De övriga lägenheternas storlek och månadshyror är ännu inte fastställda. Vi återkommer med mer information. 

Hur anmäler jag intresse för lägenheter?

Du kan anmäla intresse genom att skicka ett mejl till intresseanmalan@ryttargarden.se eller klicka här så kommer du till ditt förinställda mailprogram maila .

Mejlet ska innehålla följande uppgifter:

Namn: * 

Adress: *

Postnummer: * 

Ort: * 

Telefonnummer:* 

Födelsedatum:* 

Du intygar att du har tagit del av Information om behandling av personuppgifter genom att skicka in denna text i mejlet:

"Jag godkänner och har tagit del av Information om behandling av personuppgifter, samt är medveten om att Ryttargården Fastighet Linköping AB förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst. Jag intygar också att de uppgifter jag lämnar är riktiga och att jag godkänner att Ryttargården Fastighet Linköping AB har rätt att kontrollera mina uppgifter. *

Jag är intresserad av:

  • Hyresrätt i Trygghetsboendet 
  • Bostadsrätt i Trygghetsboendet 
  • Hyreslägenhet 

Önskemål om antal rum* 

o 1 rum och kök 

o 2 rum och kök 

o 3 rum och kök 

o 4 rum och kök 

Frågor?

Frågor? Kontakta Magnus Eriksson på 0709 – 644 000 i Ryttargårdskyrkan eller mejla till intresseanmalan@ryttargarden.se maila .   

Behandling av dina personuppgifter 

Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt och följa alla vid var tid gällande lagar och regler för dataskydd. Det är därför viktigt att du tar del av och förstår vår Information om behandling av personuppgifter innan du registrerar dig. 

Ryttargården Fastighet Linköping AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar. 

Grundläggande för personuppgiftsbehandlingen är att vi endast behandlar de uppgifter som är nödvändiga för dess syfte och för att vi ska kunna fullgöra dina åtaganden gentemot dig såsom ge dig god service, olika marknadsföringsaktiviteter exempelvis utskick om nya bostäder och erbjudanden som är anpassade för dig. 

Du har rätt att efter skriftlig begäran få tillgång till dina data och rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv. Du har också rätt att begära radering av dina personuppgifter för de fall där data inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.